مشاوره حقوقی رایگان - خیانت همسر

سلام من همسرم خیانت کرده و در شبکه های مجازی با پسر ها صحبت میکنه حتی خودم اسکرین از یکی اش دارم و از 10 مهر از منزل زده بیرون و رفته خانه پدری اش ایا توی طلاق توافقی میتوانم درخواست بدم بره پزشکی قانونی تا متوجه بشم که تو این مدت که از هم دور بودیم رابطه نامشروع با کسی داشته یا خیر

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .در طلاق بله امکان ارجاع به پزشکی قانونی هست .

يارالله  ياري

جناب آقای يارالله ياري :

سلام ، خیر خواسته شما با موضوع دادخواست که طلاق توافقی است تطبیق ندارد و شما می توانید از طریق دادسرا یک شکایت علیحده به تحت عنوان رابطه نامشروع مطرح کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر شما باید با ادله بابت رابطه نامشروع شکایت کنید و اگر قاضي صلاحدید با درخواست پزشکی قانونی موافقت میکند

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

خیر موضوعات متفاوت است.
طلاق توافقی شرایط خود را دارد.
رابطه نامشروع شرایط خود را

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر دادگاه چنین درخواستی را نمی پذیرد.
در صورتی که با عنوان رابطه نامشروع شکایت کنید می توانید چنین درخواستی داشته باشید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

برای طلاق توافقی بعد از انجام صورت جلسه دادگاه، زوجه به پزشکی قانونی برای انجام آزمایش بارداری معرفی میشود و اگر باکره باشد برای آزمایش باکرگی نیز بررسی میشود . میتوانید از این شرایط استفاده کنید و از قاضی بخواهید تا آزمایش دوم را برای زوجه انجام دهد . اما سوال اینجاست که بعد از طلاق چه اهمیتی دارد که شما بدانید با چه کسی یا کسانی بوده جز عذاب روحی خودتان؟

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

خیر
اگر شما دلایل و مدارک محکم
دارید میتوانید جداگانه شکوائیه رابطه نامشروع را مطرح نمایید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

خیر ارتباطی با طلاق توافقی ندارد اگر مدارک‌ محکمی دارید شکایت ارتباط نامشروع نمایید.

عبدالصمد محمدی مقدم

جناب آقای عبدالصمد محمدی مقدم :

اگر همسر شما دوشیزه نباشد پزشکی قانونی قادر به تشخیص رابطه ایشان با دیگران نمی باشد.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود امکان ارجاع به پزشک قانونی وجود دارد

سیدعلیرضا مولوی

جناب آقای سیدعلیرضا مولوی :

سلام به نظر بنده بهتر است که در این خصوص با روانشناسان زوج درمانی تماس حاصل کنین و دنبال حل چنین مشکلی و آسیب شناسی باشین این تجربه تجربه ای سخت ولی دلیلی مبنی بر طلاق نمی باشد به هر حال مدیریت خانواده با زوج است و حل مشکلات نیز با ایشان و توصیه بنده این است که اگر یک نفر فرمون زندگی را رها کرد زوج موظف به حفظ زندگی است و امکان دارد صرفا شیطنتی باشد که خود باعث تادیب و محکم شدن پایه های زندگی مشترک باشد ،!!!بوده کیس های زیادی که مراجعه کردن و بنده آنان را به مشاوران مجرب معرفی نمودم و مشکلاتشون بر طرف شده و زندگی خوبی دارند در حال حاضر پس لطفا به جای حل صورت مسئله مشکلتان را حل کنین شاید در زندگی بعدی نیز چنین چیزی را تجربه کنید پس لطفا با این موضوع منطقی برخورد کنین

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام در این خصوص می توانید شکایت موضوع رابطه نامشروع مطرح نمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اصولا خیر مگر انکه شکایت رابطه نامشروع مطرح نمایید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

باسلام خیرموضوعات متفاوت می باشند،طلاق توافقی شرایط خاص خودرادارد،وراببطه نامشروع شرایط خاص خودرادارامی باشد

فاطمه  زارع

سرکار خانم فاطمه زارع :

خیر اگر قراراست طلاق بگیرید این امر چیزی راحل نمیکند ودادگاه چنین دستوری نمی دهد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

در طلاق توافقی در خصوص همه مسایل توافق می گردد و مسالمت آمیز جدا می شوید
جهت رابطه نامشروع باید شکایت نمایید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

رابطه نامشروع از طریق پزشکی قانونی ثابت نمی شود...