مشاوره حقوقی رایگان - اعاده دادرسی

سلام
سه سال قبل در پرونده حقوقی چک بازنده شدم و مبلغ رو بصورت اقساطی 70 میلیون تومان پرداخت کردم.
شکایتی مطرح و ثابت کردم امضا و نوشته ی چک جعلی است و برنده شدم و دادنامه را به شعبه ی اولی با لایحه اعاده دادرسی فرستادم و برنده شدم.
الان بایستی چیکار کنم تا بتونم اون 70 میلیون رو پس بگیرم؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

به استناد رای کیفری از دادنامه حقوقی اعاده دادرسی نمایید نا رای حقوقی نقض وسپس استرداد مبلغ را بخواهید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

از دادنامه حقوقی اعاده دادرسی نمایید تا رای حقوقی نقض وسپس استرداد مبلغ را بخواهید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به استناد آراء صادره دا‌دخواست استرداد وجه به جهت استفاده بلاجهت بدهید به انضمام کلیه خسارت

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

ابتدا باید رای قطعی صادر شود و سپس دادخواست استرداد مبلغ چک به استناد رای کیفری دهید

رضا زيرک باش

جناب آقای رضا زيرک باش:

سلام طبق توضیحاتی که دادید باید دادخواست استرداد یا مطالبه وجه بدهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید با توجه به ارائه دلیل جدید ، دادخواست اعاده دادرسی را اقامه نمایید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

با توجه به رای قطعی صادره دادخواست مطالبه وجه دهید.

محمد  عطاريان

جناب آقای محمد عطاريان :

با سلام
دادخواست الزام به استرداد وجه به استناد رأی اعاده دادرسی که به نفعتان صادر شده

سیدعلیرضا مولوی

جناب آقای سیدعلیرضا مولوی :

با سلام باید دادخواست مطالبه وجه به دلیل ایفا ناروا به دادگاه حقوقی بدهید البته بهتر بود که در دادگاه کیفری این خواسته رو مطرح می نمودید که باعث اصاله دادرسی نگردد

يارالله  ياري

جناب آقای يارالله ياري :

سلام ، دادخواست استرداد موضوع دادنامه ای که مبلغ پرداخت کردید به انضمام خسارات دادرسی پرونده استنادی و تاخیر تادیه مطرح شود

سمانه زرگرانی

سمانه زرگرانی :

دعوی مطالبه وجه مبنی بر محکومیت به استرداد مال آخر شده الانضمام کلیه هزینه های دادرسی و خسارات قانونی و خسارت تاخیر تادیه

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

باسلام به طرفیت شخص ابتدایی دادخواست دهید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

پس از قطعی شدن رای به استتاد رای دادخواست مطالبه مطرح نمایید