مشاوره حقوقی رایگان - جریمه مواد مخدر

سلام عرض ادب بنده امسال بعدماه محرم ده سانت موادمخدرشیشه پشت دیوارحیاط زندان داخل کوچه برای پرتاب موادبه داخل حیاط زندان بودم که قبل اینکه پرتاب کنم ماموراگرفتنم الانم شاکیم زندان هستش تاالانم دادگاه نرفتم بخاطریسری مشکلات نبودم نتونسم اقدام کنم نرفتم مخاستم بدونم برای ده سانت شیشه جریمه میشم ایازندانی داره یانه الانم جریمه ندادم باسندازادهستم ممنون میشم جواب سوالم بدین تشکر

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام.بیش از پنج سانتی گرم تا یک گرم، از دو میلیون تا شش میلیون ریال جریمه نقدی وسی تا هفتاد ضربه شلاق

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام مجازات حبس و جزا نقدی و
شلاق خواهید داشت