مشاوره حقوقی رایگان - تاثیر رضایت در تصادف جرحی

سلام خدمت اساتید گرامی
بنده با موتور سیکلت در حال تردد بودم که با پژو 206 تصادف کردم و چون راننده پژو صحنه تصادف و بهم زده بود راهور کروکی نداد و ما سر صحنه سازش کردیم و پلیس، 110 که از کلانتری اومده بود از من برگه رضایت بی قید و شرط گرفت و من بعد از مراجعه به بیمارستان متوجه شدم دوجای پام شکسته، آیا با توجه به رضایتی که دادم میتونم از بیمه موتور خودم برای دریافت دیه استفاده کنم؟

پاسخ ها :

اسماعيل  كمالي

جناب آقای اسماعيل كمالي :

رضایت شما رای شکشتگی پا نبوده لذا می توانید شکایت کنیدو دیه از راننده مقصر بگیرید.