مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به نظریه کارشناسی نفقه

باسلام بنده وخانو مم بمدت سی سال هست ازدواج کردیم نزدیک به دوسال که قهرکرده وخونه پدرش زندگی میکنه دوماه پیش رفته دادگاه خانواده دادخواست طلاق از طرف زوجه داده و گفته که من اعتیاد شدید دارم دادگاه پرونده را به شورای حل اختلاف داده واحضاریه برام اومده رفتم گفتن برای نفقه معوقه دو سال شکایتتون کرده وکارشناس گرفته بیستو شش میلیون برام زدن من عدم تمکین نگرفتم یعنی شکایتی نکردم الان من باید پول نفقه دوسال روباید بدم یا عدم تمکین شکایتش کنم چون من سه ماه هست که ترک کردم ومواد مصرف نمیکنم راهنمایی کنید ممنون

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما می توانید دادخواست تمکین بدهید
ولی باید نفقه دو سال را پرداخت کنید و اگر پرداخت نکنید زوجه می تواند به استناد عدم پرداخت نفقه طلاق بگیرد و بعد از صدور حکم تمکین به زوجه نفقه تعلق نمی گیرد.
در خصوص دادخواست طلاق می توانید با ارایه مدارک و درخواست معرفی جهت آزمایش اعتیاد دفاعیات خود را مطرح کنید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

تفقه باید پرداخت شود اگر کیفری باشد حبس دارد اما شما هم می توانید اقدامات لازم زا انجام دهید و اعتیاد دلیلی بر طلاق نیست

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید مبلغ نفقه معوقه را
پرداخت نمایید
و در صورت عدم پرداخت نفقه ، به درخواست زوجه ، حکم جلب شما صادر
و حساب های بانکی و اموال شما
توقیف خواهد شد
ولی شما میتوانید در ظرف یک ماه از ابلاغ اجرائیه دادخواست اعسار را مطرح نمایید تا مبلغ محکوم به اقساط بشود

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

عدم تمکین در صورتی میتوانید بگیرید که خانم خودش ب اختیار خود خانه مشترک را ترک کند.در این صورت ناشزه بوده و مستحق نفقه نیست. در مورد اعتیاد هم قابل بررسی است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما باید نفقه گذشته را که محکوم شدید بدهید واگر نمیتوانیددادخواست اعسار بدید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

می توانید دادخواست الزام به تمکین دهید اما تا اثبات نشوز نفقه بر عهده شماست.

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

باید پرداخت کنید عدم تمکین و باید از قبل میگرفتید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

هم عدم تمکین درخواست نمایید وهم بابت نفقه گذشته باید پرداخت شود ودر صورت عدم توانایی مالی اعسار بدهید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

باسلام میتوانیدالزام به تمکین مطرح نمایید

يارالله  ياري

جناب آقای يارالله ياري :

سلام ، به نظریه کارشناسی اعتراض کنید و همچنین دادخواست تمکین مطرح شود و از دادگاه موضوع پرونده نفقه بخواهید تا صدور حکم تمکین قرار توقف دادرسی صادر کنند