مشاوره حقوقی رایگان - مقصر در تصادف

با سلام بنده هفته ی پیش یه تصادف داشتم به صورتی که از جاده ی اصلی با سرعت غیرمجاز در حرکت بودم یه موتوری از فرعی اومد که باهاش برخورد کردم و فوت کرد جواب کروکی 50.50 اومد و اینکه من گواهینامه ام بخاطر نمره منفی توقیف شده بود خواستم بدونم آیا کروکی درست رای داده و یا اینکه من بخاطر سرعت بالا و یا نداشتن گواهینامه مقصر هستم؟ مگر کسی که از فرعی به اصلی میپیچد مقصر صددرصد نیست؟ ممنون

پاسخ ها :

اسماعيل  كمالي

جناب آقای اسماعيل كمالي :

به نظریه افسر راهنمایی و کروکی اعتراض کنید و تقاضا کنید پرونده را کارشناس رسمی دادگستری ارجاع نمایند. تشخیص مقصر با کارشناس و یا پلیس راهور می باشد در صورت نیاز به وکیل تماس بگیرید 09126398085

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

مقصر و میزان تقصیر را کارشناس تعیین خواهد کرد
وصول نظریه کارشناسی قابل اعتراض است
میتوان بدان معترض شد مستند و مستدل از خویش دفاع کنید
حتی المقدور تحت نظارت یک وکیل مبرز دادگستری اقدام شود

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
پرسشگر ارجمند
مقصر و میزان تقصیر را کارشناس تعیین خواهد کرد
وصول نظریه کارشناسی قابل اعتراض است
میتوان بدان معترض شد مستند و مستدل از خویش دفاع کنید
حتی المقدور تحت نظارت یک وکیل مبرز دادگستری اقدام شود