مشاوره حقوقی رایگان - تبديل وضعيت

سلام وقت بخير، من فرزند ايثارگر و جانباز زير ٢٥ درصد اعصاب و روان هستم، الان ٨ ساله سابقه كار در پژوهشگاه فضايی با مدرك كارشناسی فنی و بصورت نيروی شركتی دارم، يكبار از سوی بنياد ايثارگران اقدام كردم ولی جوابشون اين بود كه شما نيروی ما نيستی نيروی شركتی، منم ديگه اقدام نكردم، ميتونين منو راهنمايی كنين؟!

پاسخ ها :

اسماعيل  كمالي

جناب آقای اسماعيل كمالي :

می توانید در دیوان عدالت اداری تقاضای تیدیل وضعیت از شرکتی به قرارداد کار معین نمایید اگر تعداد تون زیاد باشه بهتره. 09126398085