مشاوره حقوقی رایگان - افراز و یا فروش ملک مشاع

سلام. بنده به همراه یک نفر ملکی را بصورت شراکتی از شرکتی دولتی بصورت قرارداد مشروطی خریدیم که شرط آن، این است که پس از ساخت و اخذ پایانکار شهرداری، این شرکت سند رسمی را به نام ما انتقال خواهد داد. کلیه پول نیز زمین نیز به شرکت پرداخت شده و قرارداد نیز موجود می باشد. شریک اینجانب حاضر به همکاری در جهت ساخت و یا فروش ملک مذکور نیست. تقاضای افراز بنده از طرف شرکت دولتی که فروشنده بوده رد شده و اداره ثبت نیز ما را مالک نمیداند تا تقاضای افراز من را جواب دهد. چه کاری باید انجام دهم. دادگاه نیز اداره ثبت را مرجع صالح برای غیر قابل افراز بودن زمین می داند. لطفا راهنماییم بفرمایید.

پاسخ ها :

اسماعيل  كمالي

جناب آقای اسماعيل كمالي :

درخواست الزام به ساخت را به همکار تون مطرحکنید در صورت عدم همکاری تقاضای خسارت بکنید09126398085