مشاوره حقوقی رایگان - اخراج کارگر

آیا میتوان کارگری را به دلیل غیبت غیرموجه و بدون اطلاع قبلی اخراج نمود؟
چندی پیش متوجه شدم، شرکت در فواصل زمانی مختلفی اقدام به ارسال نامه حاوی گزارش اعلام غیبت بنده بدون اطلاع و ابلاغ قبلی و کتبی به اداره کار محل نموده است.
حال آنکه اینجانب هیچگونه قرارداد کاری با شرکت از ابتدای کار نداشته و تاکنون بیش از 8ماه از همکاری من با این شرکت میگذرد و بیمه بنده بصورت کامل به همراه حقوق واریز شده است و فقط عیدی و سنوات را طلبکارم و نیز امروز بدون ابلاغ قبلی از حضور من در شرکت جلوگیری شده است (اخراج شده ام). آیا شرکت میتواند حقی برای خود با توجه به ارسال نامه های قبلی مبنی بر غیبت بنده قائل باشد که مرا اخراج نماید یاخیر؟ من چگونه میتوانم حقوق خود و خسارت ناشی از کارفرما را بصورت قانونی و در کمترین زمان ممکن مطالبه نمایم؟

پاسخ ها :

اسماعيل  كمالي

جناب آقای اسماعيل كمالي :

در اداره کار دادخواست بدهید 09126398085