مشاوره حقوقی رایگان - اخراج کارگر به دلیل وارد کردن خسارت به شخص ثالث

سلام سخته نباشید
اگر کارگری حین انجام وظیفه بر اثر سهل انگاری البته کارفرما هم تجهیزات و وسایل ایمنی را براش فراهم نکرده باشه خسارتی به شخص ثالث وارد کنه مثلا 200 میلیون تومان بعد کارگر از کارفرما بابت طلب خسارت در دادگاه از کارفرما شکایت کنه و بیمه مسئولیت کارگران در قبال اشخاص ثالث 80 میلیون تومان خسارت بده چون سقف خرید بیمه حداقل بوده و قرارداد کار بین کارگر و کارفرما وجود نداشته باشه و کارفرما توسط دادگاه مقصر بشه آیا کارفرما میتونه کارگرش رو اخراج کنه یا نه؟

پاسخ ها :

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

خیر نمیتونه حتما باید ماده 27 قانون کار رعایت بشه

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام برای اخراج کارگر موافقت اداره کار لازم است

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

وقتی بخیر نیازمند بررسی دقیق و بیشتر است و رویت مدارک

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

میتوانید از کارشناسان اداره کار پیگیری کنید تا بررسی شود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر
در صورت اخراج ، کارگر باید در هیات تشخیص اداره کار درخواست بازگشت به کار را مطرح نماید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بسته به قرارداد منعقده بین کارگر و کارفرما است که چه شرایطی را برای اخراج در نظر گرفته است؟!

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام درصورت اخراج کارگر محترم باید درخواست بازگشت به کار بدهد