مشاوره حقوقی رایگان - لوله اب در زمین

سلام زمینی دارم که سال 1340سند رسمی خورده الان برای گرفتن پروانه از اداره آب استعلام گرفتم . گفتند لوله اب از زمین شما رد شده باید یک متر عقب نشینی کنید در حالی که لوله 10سال قبل رد شده ، از چه راههایی و چگونه باید برای برداشتن لوله اقدام نمایم
آیا اداره اب مجاز است بدون اجازه در زمین صاحب دار لوله آب رد کند
با تشکر

پاسخ ها :

سجاد یاوری

جناب آقای سجاد یاوری :

با سلام.تاسیسات چون لوله کشی حریم قانونی دارد و در فرض تحقق سایر شرایط، موضوع قانونی است