مشاوره حقوقی رایگان - عبور لوله آب همسایه

با سلام و خسته نباشید. منزل ویلایی بنده شرکتی بوده و چندین سال قبل از از این که من خانه را بخرم به دو تا پلاک تفکیک شده. خانه های شرکتی به صورت ویلا باغ و سند دار می باشد. الان بنده دور فنس منزلم دیوار کشیدم و با مجوز شهرداری آشپزخانه و کلی خرج هزینه کردم و متوجه شدم که لوله آب همسایه از زیر پلاک و منزل بنده به همسایه رفته و امکان نشت و خسارت شدید به تعمیرات جدید منزلم را دارد. ولی همسایه حاضر به پیگیری انشعاب جدید آب و خروجی نیست. فاضلاب پلاک ایشان هم به فاضلاب حیاط من ریخته و مشترک می گردد. چکار میتونم انجام بدم؟ اگر قبلا رضایتی بین همکارها بوده الان من راضی نیستم، آب همسایه و فاضلاب ایشان از زیر منزلم برود؟ اگر لوله زیر آشپزخونه ترکید چه؟ با تشکر فراوان

پاسخ ها :

غلامرضا مرادی

جناب آقای غلامرضا مرادی :

باید در خصوص رفع مشکل دادخواست ارائه نمود با جلب نظر کارشناس

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

با سلام همسایه شما در ملک شما دارای حق ارتفاق می باشد لذا باید با ایشان کنار بیایید البته این به معنی این نیست که شما در صورتی که از این حق ضرر و خسارتی متوجه شما شد جبران نشده باقی بماند لذا در صورت خرابی � ضرر زیان می‌توانید به ایشان مراجعه نمایید