مشاوره حقوقی رایگان - اضافه کاری، عدم پرداخت مزایا و عدم پرداخت 4 روز بیمه

با سلام و احترام
اینجانب س.الف به استحضار شما میرسانم که 21 ماه سابقه کار در شرکت فروشگاه های .... را دارم. اینجانب به علت فوق العاده اضافه کاری که به اجبار از سمت شرکت انجام گردیده، تقاضای دادخواست دارم، ضمن اینکه اینجانب ماهیانه حدود 100 ساعت اضافه کاری انجام داده اما 50 ساعت آن در حقوق ماهیانه لحاظ گردیده است.
ضمن اینکه شرکت به صورت رسمی هیچگونه فیش حقوقی تحویل پرسنل نداده.
اینجانب از مزایا 3 دوره انبارگردانی فروشگاه که بدون کسری جنس انجام گردیده معاف شده ام و در فرم تسویه قید نگردیده است
4 روز بیمه اینجانب پرداخت نشده
و بن کارگری به اینجانب پرداخت نشده است
از شما خواهشمندم که اینجانب را راهنمایی نمایید
با تشکر فراوان

پاسخ ها :

فاطمه  ترسلي

فاطمه ترسلي :

اداره کار شکایت کنید