مشاوره حقوقی رایگان - استفاده از سفید امضا

باسلام
بنده مشاوراملاک دارم به دونفر 300میلیون بدهکار بودم رفیقم اومد بدهی منو به اونا پرداخت کرد. قرارشد من بهش 200 میلیون سود بدهم منم از خانمم سفید امضا داشتم ویلای را بنام رفیقم انتقال دادم وقرار شد بفروشم بهش 200میلیون بیشتر سودبدهم. بعد درخواست سود بیشتر کرد.رفت تصرف عدوانی شکایت کرد قرارمنع تعقیب صادرشد.الان من چجوری میتونم مبایعه نامه را پس بگیرم.بعد خانم بنده به عنوان‌ استفاده سفیدامضا واوراق مجعول شکایت کردیم کارشناس سفید امضا خانمم راتایید کرده.ولی یه شاهد زیر مبایعه نامه را امضا کرده بود.امد شاهد قسم خورد.من پیش اون با خانمم تلفنی حرف زدم.بعد شاهد امضا کرده.که بقران دروغ شهادت داده.بازپرس هم قرارمنع تعقیب صادرکرده.
بعد این آقا هیچ مبلغی بنام خانمم پرداخت نکرده .یا بحساب من واریز نکرده
ممنون میشم راهنمایی کنید