مشاوره حقوقی رایگان - ایجاد آلودگی هوا و سلب آسایش

با سلام
همسایه ی خانه ی من یه تراکتور باغی در خانه خود نگهداری می کند که گاه نیمه شب ها و گاه صبح خیلی زود این تراکتور رو روشن می کنه که صدای به شدت زیادی داره و چون سوخت دیزل مصرف می کنه کل هوای کوچه رو آلوده می کنه که باعث سر درد می شه.
خواستم بدونم برای این موضوع امکان شکایت هست یا نگهداری ادوات کشاورزی دیزل در منزل مسکونی مجاز هست ؟
با سپاس فراوان

پاسخ ها :

یک وکیل

بر اساس قانون مدنی هر کسی می تواند در مال و ملک خود انواع تصرفات را انجام دهداما طبق اصل 40 قانون اساسی که به قاعده «لاضرر» مشهور است، «هیچ کس نمی تواند اعمال حق خویش را وسیله اضرار به غیر قرار دهد.»لذا حضرتعالی می توانید به همراه همسایگان دیگر در دادسرای محل اقامتتان از ایشان شکایت نمایید.

یک وکیل

سلام " فرض سوال شما وصف مجرمانه ندارد اگرچه از لحاظ عرفی ممکن است مصداق مردم آزاری (سلب اسایش دیگران) قلمداد گردد . اینگونه رفتارها اگر عمدی و توام با سوء نیت باشد بیشتر نشات گرفته از فقر فرهنگی است .