مشاوره حقوقی رایگان - سلام مدیر مجتمع هستم میخام نماینده بلوک ها رو حذف یا تعویض کنم.درضمن حقوق هم نمیگیرم

سلام
برای حذف یا تعویض نماینده بلوک چکارهایی لازمه
برا گرفتن حقوقم اخر سال یا بعد از پایان دوسال مدیریت میتونم شکایت یا مطالبه کنم
چون الان ن حقوق میدن ن همکاری میکنن.
چون ناراحتن ک چرا من شدم مدیر هی دارن اذیت میکنن و حرف مفت میزنن پشتم. چکار کنم دیگ نتونن حرفی بزنن. فقط همکاری کنن منظور چ اقدام قانونی بکنم ک بترسن حداقل دیگ اذیت نکنن. ممنونم ازتون

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید ابتدا جلسه مجتمع برگزار شود تا به یک اتفاق نظر برسید. ولی اگر به شما توهین و افترا مرده اند میتوانید شکایت کنید

محسن دولّو

جناب آقای محسن دولّو :

سلام. اگر شما با رای گیری مالکان انتخاب شدید دیگر نباید اعتراضی باشد. در مورد حقوق حقوقی تعیین شده است یا خیر؟