مشاوره حقوقی رایگان - فروش ملک بدون قید موقعیت و بدون کروکی پارکینگ

با سلام و احترام،
آپارتمانی را فروختم و پارکینگ مربوط به واحد را همینطور فقط نشان دادم بخاطر اینکه هنوز سند نخورده، و موقع معامله هم گفتم شاید ثبت اسناد بخواهد موقع سند زدن طبق قانون و رویه خودشان بخواهند تقسیم بندی پارکینگ های مجتمع مسکونی و تجاری را تغییر دهند و شاید موقعیت پارکینگ عوض شود،و ضمن اینکه دو سال هستش که پارکینگ مورد اشاره تحت مالکیت خودم هستش و سازنده هم که پیش خرید کرده بودم و ایشان هم بدون قید کروکی همین پارکینگ را تحویل اینجانب داده بود،و در همین حین که اینجانب آپارتمان را فروختم بعد حدود یک ماه از تحویل پارکینگ به خریدار،واحدی دیگه از مجتمع پارکینگ ما رو تصرف کرد ( البته دست نوشته عادی به غیر از قولنامه ای که ایشان داشت از طرف سازنده پارکینگ بدون مزاحم در طبقه منفی یک داده بود) و با توجه به اینکه چیزی در قولنامه در مورد کروکی قید نکردیم و فقط شماره واحد را که نه بود توی قولنامه نوشتیم پارکینگ شماره نه، آیا خریدار می‌تواند شکایت کند نسبت به اینکه سما پارکینگ مورد اشاره رو مال غیر واگذار کردید؟ و تبعات موضوع بلا تکلیفی پارکینگ اشاره شده قبل از تقسیم بندی از طرف ثبت اسناد تعهدم را عمل نکرده باشم چیست؟ و اینکه راهکار چیست و اینجانب آیا می‌توانم شاکی سازنده باشم و یا باید شاکی خریدار باشم که نتوانسته تا زمان تقسیم بندی پارکینگ از حقوق خودش دفاع کنه؟ و پارکینگ تحویل شده بعد از یک ما قابل قبول هستش که بخواد از اینجانب شکایت کنه؟
با تشکر از وکلای محترمی که به دقت منو راهنمایی می‌کنند.❤️

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
خیر فروش مال غیر محقق نشده است
و شما باید دادخواست الزام به اخذ پایانکار و صورت مجلس تفکیکی و الزام به انتقال سند رسمی را اقامه نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
دادخواست الزام به اخذ پایان کار و صورتمجلس تفکیکی بدهید
می توانید الزام به تنظیم سند را نیز بخواهید البته ممکن است دعوا الزام به تنظیم شما رد شود که در این صورت می توانید بعد از اخذ پایانکار مجدد دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی بدهید.

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

بلی قابل شکایت است لیکن نیازمند بررسی اسنادی است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما را خدمت شما عرض کنم به‌نظر فروش مال غیر صورت نگرفته شما باید طرف مقابل ملزم کنید که پایان کارو بگیره صورت‌مجلس تفکیکی رو بگیره و درنهایت ایشان را ملزم کنید به ثبت سند یعنی الزام به تنظیم سند رسمی

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

بنظر فروش مال غیر نمی باشد نسیت به اخذ پایان کار و صورت محلس تفکیکی به طرفیت فروشنده اقدام نمایید