مشاوره حقوقی رایگان - فک پلاک خودرو

سلام من یکسال پیش یه ماشینی فروختم که بعد 6ماه فهمیدم طرف نرفته برای تعویض پلاک و شکایت کردم و منم شکایت کردم فک پلاک الان بعد از یکسال رفته روی من شکایت کرده که عدم تنظیم پلاک .و مطالبه هزینه دادرسی ..الان میتونه دادگاه بدون رضایت من فک پلاک رو رفع کنه
و اگه در دادگاه حضور نیابم چی میشه چون تو شهرستان هست

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود بهتر است حاضر شده و از خویش دفاع نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به هر حال شما باید در دادگاه حاضر شوید و دفاعیات خود را مطرح کنید.
نتیجه قابل پیش بینی نیست.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید در دادگاه حاضر بشوید و درصورت عدم حضور حکم غیابی صادر خواهد شد و

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

رای غیابی صادر می گردد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام در صورت عدم حضور رای غیابی صادر میشود

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

دادخواست قابل بررسی می باشد و در صورت عدم حضور از طریق مراجعه به دفاتر قضایی لایحه دفاعی ارسال نمایید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

خیر شکایت خود را همراه با لایحه ای پیوست کرده و از طریق دفتر خدمات برای دادگاه مربوطه بفرستید

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام می توانید با یک هزینه جزئی به یکی از وکلای محترم و آن شهر وکالت در مطالعه پرونده دهید همچنین بهتر است مستندات خود را به دادگاه ارائه کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله دادگاه میتونه رای غیابی صادر کنه پس حتما مراجعه و از خود دفاع کنید