مشاوره حقوقی رایگان - با سلام بنده از تاریخ 18/1065تا 18/12/67زمان جنگ جبهه بودم آیا جزو مشافل سخت به سوابق اضافه میشه

با سلام بنده از تاریخ 18/10/65 تا18/12/67بعد از آموزشی جبهه بودم آیا جزو مشاغل سخت حساب میشه و به سابقه بیمه افزوده میشه

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر در مناطق عملیاتی جنگی بوده این مدت مذکور جزء سوابق سخت و زیان‌آور محاسبه خواهد شد