مشاوره حقوقی رایگان - موتور قولنامه ای

با سلام
خرید موتوری که مدارکی اعم از:
1.سندکمپانی 2.برگه سبز 3.سند موتور 4.پلاک ملی

را دارا باشد ولی قبلا بصورت قولنامه ای خریداری شده.و حال نیز بصورت قولنامه ای فروخته میشود؛
درصورت خرید قولنامه ای.آیا در آینده برای به نام کردن یا رفع توقیف و یا حتی فروش مشکل ساز خواهد بود؟؟؟
با تشکر

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

برگ سبز و کارت ماشین باید بنام فروشنده باشد تا به شما انتقال دهد. بله معامله با قولنامه به تنهایی مشکلات زیادی ایجاد خواهد کرد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله تا زمانی که سند به نام خریدار منتقل نشود یا خریدار از صاحب سند وکالت نداشته باشد مشکل پیش میاد.