مشاوره حقوقی رایگان - عدم پرداخت خسارت توسط مقصر

سلام دوستان
من با یک خانمی تصادف از عقب داشتم که ایشون مقصر بودن پلیس اومد کروکی کشید و مدارک ایشون به من داد (گواهنامه،کارت ماشین، بیمه ) کارهای بیمه انجام شد و سقف بیمشون 10 میلیون و هشتصد هزار تومانه که پرداخت شد ولی هزینه ماشین خیلی بالاتر از این حرفاست که میگه ندارم که پرداخت کنم
من از طریق شورای حل اختلاف اقدام کردم کارشناس اومد و خسارت ماشین 40 میلیون افت قیمت 20 میلیون به ازی هر شبانه روز توقیف خودرو تا زمان تعمیر مبلغ 200 هزار تومان تایین کرد
پرونده رفت واسه دادگاه ولی بعلت ساکن بودن مقصر در استان دیگه ، دادخواست دادگاه اعلام کرد که پرونده باید به دادگاه محل سکونت مقصر انتقال داده بشه و از اونجا پیگیر بشه

سوال من اینه ایا لازمه من اونجا هم برم یا خود دادگاه طبق مدارک و نامه کارشناس حکم صادر میکنه
و اینکه ایا در مدت طی زمان روند پرونده ایا طرف میتونه رو مدارکش اعلام مفقودی بزنه و مدارک المثنی بگیره یا از طریق سیستم و شماره گواهنامه متوجه میشن که طرف تصادف داشته و گواهنامش گرو گذاشته پیش زیاندیده؟
سوال سوم هم ایا لازمه شکایت کنم و درخواست توقیف خودرو انجام بدم چون تو دادخواست خسارت فقط مشخصات راننده نوشته بوده و از مشخصات ماشین هیچ چیزی نوشته نشده (چون ماشین دست مقصر امانت بوده و مال خودش نبوده )

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

1- بله. لازم است در جلسه رسیدگی حاضر شده و دفاع شود. یا خودتان بروید یا وکیلی که در آن شهر است بگیرید.
2- المثنی هم بگیرید تاثیری در پرونده شما ندارد.
3- راننده مقصر باید خسارت بدهد نه خودرو.
النهایه بعد از صدور حکم محکومیت راننده می توانید اموالی که به نام ایشان است توقیف کنید و اگر اموال نداشت می توانید درخواست برگ جلب کنید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در جلسه دادگاه حاضر شوید و دفاعیات خود را مطرح کنید.