مشاوره حقوقی رایگان - عدم پرداخت خسارت توسط مقصر تصادف

سلام من تصادف کردم وراننده مقصر طبق قرار به بیمه نیامد. حالا میگه من نصف خسارت رو میدم از بیمه استفاده نمیکنم چون تخفیف داره. حالا من میتونم از طریق قانونی از بیمه ماشینش استفاده کنم. وبگم نقدی قبول ندارم؟

پاسخ ها :

يحيي  چقازردي

جناب آقای يحيي چقازردي :

دوست عزیز اگر مدارک رو در زمان تصادف نگرفتید از ایشون بنابراین شما باچالش روبرو هستید اگر مدارکش دست شماست یک تامین دلیل انجام بدید بعد به استناد به اون یرگ تامین دلیل و صورتجلسه ای که در زمان تصادف و درپی تماس با 120 افسر کاردان فنی در محل حاضر شده رو اخذ کنید دادخواست مطالبه خسارت مطرح کنید.

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

از هر طریقی باشد خسارت کامل باید پرداخت شود. چنانچه بیمه پرداخت نکرد ، می بایست دادخواست بدهید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله می توانید با اخذ کروکی به بیمه مراجعه کنید و تشکیل پرونده بدهید.
.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
در صورتی که کروکی محل تصادف در ید شماست بدون نیاز به راننده مقصر می توانید شخصا به اداره بیمه مراجعه داشته باشید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود بیمه تا سقف تعهدات خود مکلف به پرداخت است

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام بله میتواند با کروکی راسا به بیمه مراجعه کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید شکایت نمایید و میتوانید خسارت افت قیمت خودرو را هم مطالبه نمایید

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

دادخواست مطالبه خسارت با جلب نظر کارشناس رسمی دادگستری مطرح نمود