مشاوره حقوقی رایگان - اتهام انتسابی به بنده با عنوان کلاهبرداری اینترنتی، دسترسی غیر مجاز

سلام. بنده مالک یک سایت فروشگاهی که درگاه پرداخت اینترنتی مجوز دار دارد، هستم. 8 ماه پیش از سایت بنده یک خریدی انجام شده و اکنون مشخص شده که خرید با کارت بانکی دزدی یا هک شده بوده است. خدمات متناسب با فعالیت فروشگاه در همان زمان به شخص هکری که از سایت ما خرید کرده داده شده است. شاکی پرونده همان صاحب حساب بانکی میباشد و اتهام وارده به بنده، دسترسی غیر مجاز به حساب بانکی و برداشت غیر مجاز از حساب می باشد. این در شرایطی است که بنده فقط سایت فروشگاهی بوده ام و خرید توسط شخص دیگری با آی پی مشخص و شماره موبایل مشخص می باشد. اکنون احضاریه درب منزل ما آمده با قرار اینکه ظرف 5 روز باید به دادگاه نیابتی بروم وگرنه جلب میشوم. بنده در دادگاه حضور پیدا کردم و مدارک کامل مبنی بر اینکه خریدار چه کسی بوده است (شماره موبایل و آی پی) به قاضی نشان دادم و مدارک مربوط به درگاه پرداخت اینترنتی خود را نیز به قاضی دادم. قاضی بنده را به بازداشتگاه فرستاد و با قید وثیقه فیش حقوقی معادل 15 میلیون تومان فعلا آزاد می باشم. قاضی به بنده گفت مدارک شما به پلیس فتا ارسال می شود و حکم نهایی شما مشخص می شود. قاضی ذکر کرد که حتی اگر تبرعه نیز بشوم و پرونده کامل هم بسته شود، در صورتی که باز هم از بنده شکایت شود، تحت هر شرایطی سوء سابقه بریده می شود و مستقیما به زندان میفتم. راهنمایی شما برای شرایط بنده چیست ؟ اگر مجددا شکایتی مشابه پیش بیاید چه کنم ؟ آیا ممکن است رای نهایی علیه بنده صادر شود ؟ با تشکر

پاسخ ها :

بهجت  اسماعيلي

سرکار خانم بهجت اسماعيلي :

سلام. هر شکایتی دلایل خودش را دارد و باید دفاع نمایید البته با مدارک و مستندات. در دادگاه دیگری و باحضور شما در ان دادگاه رای صادر خواهد شد اگر مدارک دیگری می توانید فراهم نماید ، موثر خواهد بود .