مشاوره حقوقی رایگان - مسافرت بردن فرزندم که حضانتش با همسرم

با سلام . مدت 2 سال هست که همسرم باتفاق دختر 4 ساله مشترک به منزل پدرش رفته و هنوز از هم جدا نشدیم . و با دستور موقت من فرزندم که خیلی بمن وابسته هست رو 2 روز در هفته ملاقات میکنم. ایا میتونم بهمراه دخترم در مدت دو یا سه روز به مسافرت برم به مشهد و برگردم؟ ایا قانونی داریم که فرزند تحت حضانت مادر رو نمیشه به مسافرت برد؟ لطفا راهنماییم بفرمایید. متشکرم

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

مطابق دستور دادگاه عمل کنید برای بیش از آن نیاز به موافقت و دستور دادگاه یا توافق با همسر دارید

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

شما مکلف هستید در پایان 2 روز فرزند را تحویل بدهید. هر اقدامی که روز و ساعت ملاقات را بیشتر کند باید با رضایت طرف دیگر یا رای دادگاه باشد.
می توانید از دادگاه دستور موقت اجازه مسافرت فرزند بخواهید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
مسافرت می توانید و مشکلی ندارد اگر بیشتر از دو روز شد بهتر است حداقل با ارسال پیامک موضوع را به زوجه اعلام کنید.