مشاوره حقوقی رایگان - کتک زدن و فحاشی خواهر

سلام خسته نباشید
خواهر من ، من پدر و مادرم رو کتک میزنه و مشت زده زده تو سر مادرم ، جوری که حالت تهوع گرفت و تمام دست های من رو زخم کرده و گردنم رو فشار داده جوری که از گردن
تمام رگ های سر و گردنم تیر میکشن و کار همیشگیش هست که به هر دلیلی که نتونه حقش رو بگیره یا کسی بهش چیزی بگه میاد ما رو کتک میزنه بابام و مامان بیچارم همش میگیرنش به من آسیب نزنه ولی یک لحظه ازش غافل میشن حمله می کنه به من .
مامان از ترسش از آبرو می‌ترسه زنگ بزنم پلیس و میگه از دانشگاه اخراج میشه و نهایتا یکی دو شب بازداشت میشه و بر می گرده خونه بدتر می‌کنه . من الان چیکار کنم واقعا امنیت جانی ندارم و از حسودیش به من همش میخواد منو اذیت کنه ، من چیکار میتونم بکنم؟ ( فحاشی و تهدید هم می‌کنه)
(توی محله آبرو نگذاشته از بس جیغ کشید)

پاسخ ها :

محسن دولّو

جناب آقای محسن دولّو :

سلام. با این اوصاف که در خط آخر گفتید دیگر آبرویی باقی نمانده. وقتی اینکارو کرد با 110 و 123 اورزانس اجتماعی تماس بگیرید. با شکایت کنید از طریق دادسرا.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با شماره 123 اورژانس اجتماعی تماس بگیرید و پیگیری کنید.
می توانید با عنوان توهین و تهدید و ضرب شتم نیز شکایت کنید.