مشاوره حقوقی رایگان - خانواده بد

سلام.خواهرم بی دليل من را کتک می زنه و پدرم هم از او دفاع می کنه و هر چی من توضیح می دم که مقصر نیستم قبول نمی کنه مثلا چند وقت پيش طوری من را زد که سرم سه تا بخیه خورد و از آن موقع فراموشی گرفتم و پارسال داشت منو خفه می کرد و مادرم جلوش را گرفت و فحاشی هم می کنه من باید چی کار کنم. باتشکر.

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود ابتدا با اورژانس اجتماعی تماس بگیرید اگر افاقه ننمود طرح شکایت

فاطمه کارگرددوست حقیقی

فاطمه کارگرددوست حقیقی :

شکایت کنید از خواهرتان ، نامه پزشکی قانونی بگیرید و پزشکی قانونی بروید و پرونده را در دادسرا و دادگاه پیگیری کنید خواهران هم حتما به مشاوره روانشناسی نیاز دارند

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با شماره 123 اورژانس اجتماعی تماس بگیرید اگر نتیجه ای نداشت می توانید به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید و شکایت کنید.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

حتما با اورژانس اجتماعی تماس بگیرید
می توانید با مراجعه به پزشکی قانونی شکایت نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

با اورژانس اجتماعی 123 تماس بگیرید