مشاوره حقوقی رایگان - خسارت تاخیر تادیه

با سلام و تشکر فراوان از شما
بنده محکوم به پرداخت 40 میلیون شدم و خسارت تادیه تاریخ مبدا 5/95 و صدور اجراییه 7/97 است ولی بنده بعد از صدور اجراییه اعسار زدم و بعد تجدید نظر الان 98/2 ملزم به پرداخت 15 میلیون پیش قسط و اقساط ماهیانه هستم خسارت تادیه چقدر میشود و چه تاریخی به عنوان پرداخت محاسبه میشود؟

پاسخ ها :

بهجت  اسماعيلي

سرکار خانم بهجت اسماعيلي :

سلام . اگر در رای دادگاه خسارت تاخیر تا زمان اجرای حکم امده باشد زمان پرداخت شما محاسبه می گردد.

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
خسارت تاخیر تادیه از تاریخ مطالبه دین شروع میشود یعنی روزی که دادخواست رامطرح کرده است