مشاوره حقوقی رایگان - اثبات صوری بودن معامله

سلام
بنده یک ملک را قولنامه ای خریدم
که بعدا بخاطر مهریه ملک رو به برادرم به صورت قولنامه ای در بنگاه با امضا شهود فروختم به صورت نقدا و دویست و پنجاه میلیون قیمت زدیم فقط همین...
و تاریخ قرار داد رو هم یکسال قبل تر نوشتیم همون روز تو بنگاه
الان من چیکار کنم آیا میفهمن و قرار داد باطل میشه یا نه؟ بعد از یه عمر کارگری این خونه رو دارم دیگه هیچی ندارم
اگه میشه کمکم کنید
درضمن بین من و برادرم چک یا واریز حسابی نشد فقط میتونم بگم تو بنگاه پول نقد گرفتم در حضور سه نفر شاهد و بنگاه دار آیا قبول میشه این قرار داد

پاسخ ها :

محسن دولّو

جناب آقای محسن دولّو :

سلام. بنده و فکر میکنم همکاران به این سوالات که به ناحق میخواهید حق دیگران را از بین ببرید راهنمایی نمیکنم. اگر کارگر هستی چرا روز عقد مهر زیاد کردی. حالا هم باید بر سر عهد و پیمان خود بمانی.

البته نیازی به چنین کاری نبود چون یک خانه مسکونی جز مستثنیات دین تلقی می‌شود و از شما بابت مهریه گرفته نمیشد. فقط ممکن است برادر شما دیگر خانه را به شما باز نگرداند.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود اصل‌ بر صحت عقود است و آنچه نگاشته شده است مدعی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
زن میتواند دادخواست ابطال معامله صوری بدهد