مشاوره حقوقی رایگان - مدت زمان آزادی

سلام سال نو مبارک
همسر من برای 3 گرم هرویین بازداشت شد و 3 سال حبس بهش دادن درخواست عفو دادم براش و تایید شده برج 10 ولی هنوز آزاد نشده چقدر طول میکشه تا قوه قضایی تایید نهایی رو بده و آزاد بشه؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود باید پیگیری نمایید متاسفانه زمان و نتیجه قابل پیش بینی نیست

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

سال نو شما هم مبارک.باید تا الان ازاد میشد حتما از طریق قاضی ناظر زندان و یا مددکار اجتماعی پیگیری کنید