مشاوره حقوقی رایگان - صرافی ارز دیجیتال

سلام خسته نباشید چرا صرافی های ارز اجازه احزار هویت و معامله رو به افراد زیر 18 سال نمی دهند راه حل چه؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

افراد زیر 18 سال اهلیت معاملات و دخل و تصرف در اموال را ندارد و به سن رشد نرسیده اند

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
طبق قانون امکانپذیر نیست مگر اینکه از دادگاه حکم رشد گرفته باشید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

قانون این اجازه را نمیدهد افراد زیر 18سال غیر رشید محسوب میشوند

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود چون اهلیت قانونی ندارند و رشید نیستند