مشاوره حقوقی رایگان - پیام تهدید آمیز تلگرام و حذف اکانت

سلام. آذر ماه سال 1400 یه نفر ناشناس که البته بعدا خودش رو یکی از دوستها و‌همکلاسی های دانشگاه من معرفی کرد؛ برای من یه پیام تهدید آمیز فرستاد بعدش دوباره پیام داد که باهام‌شوخی کرده...‌اکانتش نه اسم واقعی داشت و نه شماره و یوزر نیم و بعد از آخرین پیامی که فرستاد حذف اکانت کرد. من از اون چتها اسکرین شات دارم. میخواستم ببینم میشه پیداش کرد؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید از طریق پلیس فتا پیگیری کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام برنامه های خارجی مانند اینستاگرام تلگرام واتساپ اینها به دلیل اینکه سرورش داخل کشور وجود ندارد قابل پرینت نمی باشد اما با توجه به اسکرین شات می توانید اقدام به شکایت نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود

1: در اصل کلی تنها سایت یا برنامه های قابل ردیابی هستند که سرور آنها داخل کشور باشد.

2.اگر سروری در ایران نباشد چند حالت به وجود می اید الف) یک جرم بدون شاکی می خواهیم رسیدگی کنیم چون هیچ گونه سروری وجود ندارد قابل ردیابی نیست ب) دارای شاکی خصوصی می باشد که شاکی اسکرین شات همراه خود می آورد در این صورت اصطلاحا از شرکت های asp استعلام اخذ می شود و ip فرد مورد نظر اخذ می شود.

و از طریق ip اطلاعات اشتراک و داده تا شش ماه اخذ می شود یعنی متوجه می شویم که وارد کدام سایت شده است.

ولی هم اکنون به متن پیام ها چه در با وجود اکانت و حذف اکانت قابل دستیابی نیست.

و جرائم که هم اکنون کشف می شود اصطلاحا از طریق مهندسی اجتماعی و رصد فضای مجازی می باشد.