مشاوره حقوقی رایگان - مزاحمت

ایا کسی که تلگرام بیاد منو تهدید کنه با عکس پروفه پلاتو که زنم داره عکس گرفه جرمش چیه ویس بده بگه میدم رفیقام استوری کنن جرمش چیه

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

انتشار مدارک هویتی و شخصی کسی در صورتی که ضرری متوجه آن نماید جرم بوده و به لحاظ قانونی قابل شکایت است

علی حسین کاظمی

جناب آقای علی حسین کاظمی :

تهدید به ضرر نفسی و شرفی و تهدید به انتشار تصاویر خصوصی

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر مزاحمت یا تهدید باشد می توانید شکایت کنید و از طریق مراجع انتظامی موضوع را پیگیری کنید