مشاوره حقوقی رایگان - شهادت دروغ

احتراما برابر با دادنامه دادگاه تجدیدنظر استان به استناد شهود تعرفه شده زوجه، بنده را به شش ماه حبس تعزیری از بابت اتهام ترک انفاق محکوم نموده است.
شهود پرونده در جهت گرفتار کردن بنده در دادگاه، خلاف واقع شهادت داده و عنوان کرده اند که زوجه در آن ایام در خانه پدری خود سکونت داشته و نفقه خود را از طریق پدر و بستگان تامین و تهیه میکرده است و در واقع با دادن شهادت کذب نامبردگان، به جرم و گناه ناکرده گرفتار گردیدم و این در حالی است که خلاف این موضوع در اظهارات و اقرار زوجه در دادگاه های مختلف قابل استعلام می باشد و زوجه در همان ایام با بنده زیر یک سقف زندگی میکرده است و طبق مدارک و فیش های واریزی نفقه خود را مرتب و منظم ماهانه دریافت میکرده است و این مهم در دادنامه های پیوستی و اقرار صریح زوجه به دریافت نفقه خود به آن اشاره شده است (به استناد فیش های واریزی اعاده دارسی بنده پذیرفته شده است و عملیات اجرای حکم گرفته شده است و به شعبه هم عرض ارسال شده است و دیوان در دادنامه نوشته است که جرمی اتفاق نیفتاده است)
با توجه به اقرار زوجه که با بنده زندگی میکرده است و با توجه اظهارات شهود زوجه که گفته اند در خانه پدرش بوده و پدرش نفقه آنرا پرداخت میکرده است،
شکایت شهادت دروغ شهود زوجه با توجه به توضیحات فوق به نتیجه میرسد؟
با تشکر

پاسخ ها :

اسماعيل  كمالي

جناب آقای اسماعيل كمالي :

امکان طرح و تعقیب شاهدان دورغین وجود دارد جهت اقدام و بررسی مدارک و مستندات به رویت وکیل برسد 09126398085