مشاوره حقوقی رایگان - کم بودن متراژ زمین

سلام
پدرم در سال 1340 طی یک مبایعه نامه دقیقا 167 متر زمین تجاری و حدودات مشخص و قیمت زمین و متراژ هرمتر مربع مشخص خریداری کرده.
حال بعد از فوت پدرم و تقسیم ارث متوجه شدیم که متراژ زمین مورد نظر کم و حدود 147 متر میباشد.
میخواستم بدونم از فروشنده میتوانم درخواست شکایت و مطالبه اجرت المثل ایام تصرف را انجام بدهم؟
و قیمت روز حساب می‌شود یا همان زمان خرید؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به نظر پیگیری موضوع نتیجه ای نخواهد داشت