مشاوره حقوقی رایگان - زمین‌ فروخته‌شده

سلام خانوم‌ بنده‌ یک‌ هکتار و نیم‌ زمین‌ کشاورزی‌ خرید‌ کسی‌ نمیدونست‌ که‌ چیزی‌ که‌ تو‌ زمین هست‌ با‌ توی‌ سند‌ فرق‌ داره‌ زمین‌ 12 هزار‌ متر‌ هست‌ که‌ ما هم‌ تازه‌ فهمیدیم‌ خانوم‌ بنده‌ همینجوری‌ که روی‌ کاغذ خرید‌ه همنجورم‌ فروخت‌‌ حتی‌‌ یک‌ بار‌ زمین‌ رو‌ هم‌ نکاشتیم‌ و اون‌ خریدار‌3یا4 سال‌ پیش‌‌ خریده‌ الان‌ رفته‌ شکایت‌ کرده‌ الان‌ ما چیکار کنیم‌ بهش‌ میگیم‌ زمین‌ رو‌ پس‌ بده‌ پولتم‌ بگیر‌ نرخ‌ روز قبول‌ نمیکنه‌ لطفا‌ راهنمایی‌ کنید

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید دادخواست جلب ثالث به طرفیت فروشنده اول مطرح نمایید و

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی موضوع نیازمند برسی و گفت و گوی متقابل است

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام مدارک و اسناد نیاز به بررسی بیشتر دارد

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

سلام
زمین های کشاورزی به شکل سهم هستند و لذا مردم متوجه این مساله نیستند که سهم با متر فرق دارد اگر قولنامه شما بر اساس هم تنظیم شده باشد مشکلی پیش نمی آید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر معامله براساس متراژ انجام شده باشد می تواند قیمت متراژ را مطالبه کند.
در صورتی که زمین بدون در نظر گرفتن متراژ و یکجا بفروش رفته باشد در این صورت نمی تواند ادعایی داشته باشد

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام باید بررسی کرد که آیا صرفا اشتباه بوده یا چیز دیگری و این مستلزم این است که که پرونده بررسی شود

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
نیاز به بررسی مدارک ومستندات مربوطه است.