مشاوره حقوقی رایگان - اینستاگرام

با سلام میخواستم بدانم قاضی دستور پرینت پیج فیک اینستایی که دی اکتیو شده رو در رابطه با خیانت و رابطه نامشروع میده که از طریق فتا پیگیری شه؟؟ فقط چند تا عکس از پیامای معمولی اون پیج رو دارم میتونم پیگیری کنم؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

برنامه های خارجی چون سرور اینها در ایران نمی باشد قابل پیگیری و پرینت نمی باشد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
پرینت ممکن نیست
تحت شرایطی از طریق پلیس فتا بررسی می شود.

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

اگر دیلیت اکانت شده باشد امکان‌ پیگیری نیست

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود

1: در اصل کلی تنها سایت یا برنامه های قابل ردیابی هستند که سرور آنها داخل کشور باشد.

2.اگر سروری در ایران نباشد چند حالت به وجود می اید الف) یک جرم بدون شاکی می خواهیم رسیدگی کنیم چون هیچ گونه سروری وجود ندارد قابل ردیابی نیست ب) دارای شاکی خصوصی می باشد که شاکی اسکرین شات همراه خود می آورد در این صورت اصطلاحا از شرکت های asp استعلام اخذ می شود و ip فرد مورد نظر اخذ می شود.

و از طریق ip اطلاعات اشتراک و داده تا شش ماه اخذ می شود یعنی متوجه می شویم که وارد کدام سایت شده است.

ولی هم اکنون به متن پیام ها چه در با وجود اکانت و حذف اکانت قابل دستیابی نیست.

و جرائم که هم اکنون کشف می شود اصطلاحا از طریق مهندسی اجتماعی و رصد فضای مجازی می باشد.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

با توجه به توضیحات بعید است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

برنامه های خارجی چون سرور در ایران ندارند قابل پیگیری و پرینت نمی باشد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

پلیس فتا با کار کارشناسی امکان را فراهم خواهد نمود

مینا علوی

سرکار خانم مینا علوی :

خیر پیچ اینستا قابلیت پیگیری نداره

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله از طریق پلیس فتا قابل پیگیری است . اما میزان مجازات ان بسته به شدت اتهام و جرم ارتکابی به تشخیص قاضی متفاوت است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
خیر امکان بازیابی و اخذ پرینت از پیام ها و عکس های موجود در اینستاگرام وجود نخواهد داشت زیرا سرور اصلی این پیام رسان ها در ایران موجود نیست مگر