مشاوره حقوقی رایگان - خودرو

من یک 206 دارم که به نام منه. ولی پولش را پدر شوهرم واریز کرده و ما هم پول را بهش برگردوندیم. الان شکایت کرده که ماشین واسه منه. میتونه ماشین را از من بگیره؟ با پرینتی که از بانک داره و پولش را اون واریز کرده؟؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر سند ماشین به نام شما باشد وی برای اثبات مالکیت خود باید دلیل بیاورد وگرنه حق باشماست

راضیه مصطفوی

سرکار خانم راضیه مصطفوی :

سلام نهایتا مطالبه وجه را میتواند مسترد نماید که در صورت واریز مبلغ از سوی شما ،دعوی مربوطه نیز رد میشود

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر اسنادی دال بر واریز وحه دارید ارائه نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما می توانید با ارائه فیش واریزی دفاعیات خود را مطرح کنید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود به صرف آنچه در سوال آمده است خیر امکان‌ دفاع از شما وجود دارد