مشاوره حقوقی رایگان - خرید و فروش سکه

سلام وخسته نباشید.شغل بنده خرید و فروش سکه و ارز میباشد مدتی قبل از شخصی دو عدد سکه خریداری نمودم. و الان نگران هستم که مبادا سکه را بدون اطلاع خانواده خود فروخته باشد. ایا برای بنده مشکلی به وجود می اید .در ضمن فروشنده جوان بود با تشکر.

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود اگر محجور یا رشید نباشد مشکل ساز می‌شود و ایراد قانونی دارد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام اگر زیر 18 سال و یا محجور باشد بله مشکل بوجود می آید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر به سن قانونی رسیده باشد مشکلی پیش نمیاد