مشاوره حقوقی رایگان - بین خانواده و پذیرش جامعه گیر کردم

سلام
خانواده من با مشکلات خانوادگی و روحی فراوانی مواجه هستند و حاضر به حل هیچ مشکلی نیستند و اعتقاد دارند که دختر 30 ساله یا باید شوهر کنه یا با خانواده اش بسازه.اجازه جدا زندگی کردن رو نمیدن چون معتقدن جامعه امن نیست و میگن اگه بری باهات قطع رابطه می کنیم. حمایت هاشون هم مشروط به انجام کار متقابل هست.چکار کنم؟

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

از مشاوره روانشناس کمک بگیرید

راضیه مصطفوی

سرکار خانم راضیه مصطفوی :

از مشاوره روان شناسی کمک بگیرید،ضمنا امکان زندگی مستقل را دارید و مانع قانونی وجود ندارد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به نظر حرف خانواده شما معقول است و کار شما اشتباه است که قصد دارید جدا از خانواده زندگی کنید و قطعا به ضرر شما است که بخواهید مستقل زندگی کنید.
به هر حال اگر قصد زندگی مستقل را داشته باشید می توانید ولی نباید انتظار حمایت از خانواده را داشته باشید.
بهتر است جهت حل مشکل خود با شماره 123 اورژانس اجتماعی تماس بگیرید.
یا به مشاور خانواده مراجعه کنید.