مشاوره حقوقی رایگان - بیمه بیکاری

سلام وقت بخیر خسته نباشید
من حدود 10 سال تو یه شرکت کار میکنم که الان متوجه شدم که قراره که دفتر رو ببندن و تعطیل کنن
و میخوان لیست بیمه رو رد کنن و ترک کار من رو بزنن
1-اگر تو لیست بیمه ترک کار من زده بشه مشکلی ایجاد نمیشه؟
بعد از ترک کار زدن تو لیست بیمه میتونم برم اداره کار و درخواست بیمه بیکاری بدم؟ یا اینکه نباید تو لیست ترک کار زده بشه؟
2-قرارداد نداشته باشم میتونم بیمه بیکاری رو فقط با نامه کارفرما بگیرم؟
3-در صورتی که قرارداد داشته باشم و قراردادم تموم نشده باشه ولی دفتر تعطیل میشه باید چیکار کرد؟
4-اگه قرارداد داشته باشم قراردادم تموم شده باشه چطور؟
5-برای بیمه بیکاری کارفرما باید به اداره کار مراجعه کنه و یاحضور کارفرما رو درخواست میکنند؟
ممنون میشم کمکم کنید