مشاوره حقوقی رایگان - مراحل گرفتن سند برای زمین زراعی قدیمی

با عرض سلام، زمینی به مساحت تقریبی 2000 مترمربع حدود 30 سال قبل به صورت ابا و اجدادی و بدون سند یا مبایعه نامه و به صورت موروثی به بنده رسید و از قبل به علت آبا و اجدادی بودن، کشت و زرع نیز در آن انجام شده بود اما در این سالها به دلیل دوری مسافت نتوانسته بودم زمین را مورد استفاده قرار دهم و چندی پیش مطلع شدم که منابع طبیعی آن را ملی در نظر گرفته که با مراجعه به دادگستری و انجام کارهای کارشناسی و غیره، حکم به عدم مالکیت منابع طبیعی داده شد و زمین مذکور ابا و اجدادی اینجانب تشخیص داده شد، حال سوالم اینست با توجه نبودن سند یا مبایعه نامه و فقط به استناد ابا و اجدادی بودن زمین، چه مراحلی برای گرفتن سند باید به ترتیب طی کنم و به کدام ادارات و با چه مدارکی باید مراجعه کنم، ممنون از پاسخگویی شما.

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید ابتدا از زمین نقشه
یو تی ام تهیه نمایید و بعد با استناد به رای دادگاه در مورد ملی نبودن زمین ، به اداره ثبت درخواست صدور سند مالکیت را نمایید و

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با تهیه یو تی ام به اداره ثبت مراجعه کنید و درخواست سند مالکیت بدهید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود به اداره ثبت محل وقوع ملک مراجعه کنید