مشاوره حقوقی رایگان - خرید منزل پدری

سلام. یه منزل مسکونی داریم که پدرمان یک دانگ آن را به نام مادر ما برادرها و خواهر ها زد وقتی مادرمان فوت کرد دوباره ازدواج کرد و دو پسر دیگه بهمون اضافه شد و 4دانگ دیگر از خانه را به نام زن بابا زد که زن بابا فوت کرده یک دانگ به نام پدرمان هست که پدر هم در قید حیات نیست. همگی ما وارث توافق کردیم که منزل را به من بفروشند و گفته اند که تا هر موقع که میتوانی سهم ما را بده و عجله نکن. حالا سوال من این هستش. آیا از سهم نامادری به ما هم می‌رسد و همین طور سهم مادری ما به برادر های ناتنی. و چگونه سهم را تقسیم کنم و آیا با وجود توافق طرفین احتیاج به انحصار وراثت هست یا خیر.

پاسخ ها :

اسماعيل  كمالي

جناب آقای اسماعيل كمالي :

احتیاج به انحصار وارثت است اما از نامادری ارث نمی رسد. جهت بررسی مدارک با وکیل تماس بگیرید 09126398085