مشاوره حقوقی رایگان - حصول لوث

و خسته نباشید ببخشید یه نفر از من شکایت ضرب و جرح کرده شاهد و اینا و پزشکی قانونی هم برده؛ دادیار هم با توجه به اونها بیان داشته حصول لوث انجام گرفته آیا با این حال من میتونم تقاضای اتیان سوگند در دادگاه بکنم .شاید اون موقع سوگند نخورد و من تبرئه شدم

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر
لوث عبارت است از مواردی که موجب شک و تردید قاضی ، به ارتکاب جنایت
توسط متهم میشود
و در مواردی که لوث حاصل میشود ابتدا متهم باید با معرفی شهود ، عدم جنایت را اثبات نماید
و در صورتی که متهم شهود خود را معرفی ننماید ، شاکی باید اقامه قسامه نماید یا شاکی میتواند از متهم
درخواست قسامه نماید
و اگر متهم نتواند اقامه قسامه نماید ، به پرداخت دیه محکوم خواهد شد
و اگر اقامه قسامه نماید تبرئه میشود
و ...

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر مدارک دیگری دال بر اثبات ادعا ارایه نکند بله نوبت به اتیان سوگند از جانب شما خواهد رسید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله در نهایت با همین شرایط عمل خواهد شد