مشاوره حقوقی رایگان - ضامن اینترنتی

سلام من برادرم زندانه توی شهر اراک گفتن اگر سند بزاریم آزاد میشه من تهرانم
گفتن از طریق اینترنتی ضامن میتونی بشی الان چیکار باید بکنم کجا باید برم؟

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

اینگونه نیست. باید ضامن با در دست داشتن سند و مدارک هویتی خود به دفتر زندان مراجعه کند و امورات مربوطه را انجام دهد. لازم است که ارزش سند کارشناسی شود و غیره

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
باید حضورا پیگیری کنید
با این توضیحات که شما اعلام کردید ممکن نیست.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام وثیقه گذار باید حضورا به شعبه صادرکننده دستور وثیقه مراجعه نماید یا از اراک به حوزه قضایی تهران
نیابت داده بشود تا در تهران توسط کارشناس ملک ارزشگذاری بشود و