مشاوره حقوقی رایگان - عدم معرفي شخص محكوم مالي از طرف وثيقه گذار

باسلام خدمت وكلايي محترم
در خصوص پرونده مالي مبلغ ١٥٠ ميليون از شخصي سفته به اجرا گذاشتم و ١٥٠ ميليون رو به اسم سه نفر به اجرا گذاشتم و هر سه پرونده در يك شعبه برسي و شخص را محكوم كرد و به دليل محكوميت هايي ديگر متواري بودن شخص مجبور بودم حكم نيابت چند شهرو رو پرونده ها بگيرم كه با حكم جلب خودم شخص را به اجراع احكام تحويل دادم و به دليل اين كه دو پرونده ديگه حكم نيابت روشون بود و بايد منتظر جواب نيابت ميشديم شخص را با وثيقه ازاد نمودند و وثيقه گذار تعهد كرده كه اگر شخص را معرفي نكند ملكش به مزايده گذاشته ميشود و الان يك سالو نيم است از معرفي شخص به دادگا امتناع ميكند و درخواست مهلت ميكند ايا ميتوانم برايي دو پرونده ديگر از وثيقه گذار شكايت كنم و دو پرونده ديگر را حكمشان را بگيرم برايي معرفي شخص متواري و درصورت معرفي نكردن دو پرونده را به وثيقه اضافه كنم

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

اگر دادگاه حضور شخص را مطالبه کند باید ظرف 30 روز معرفی نماید و الا ضبط میشود.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر وثیقه گذار برای همان یکنفر وثیقه گذاشته است خیر شما نمیتوانید اقدامی کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
وثیقه گذار صرفا در خصوص یک پرونده مسئولیت دارد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

خیر وثیقه گذار فقط در مورد همان پرونده مسئولیت خواهد داشت

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود وثیقه گذار نسبت به پرونده که وثیقه گذاشته مسؤل است