مشاوره حقوقی رایگان - دو شناسنامه دو همسر

سلام مطمئن نیستم اما فکر می کنم پدرم دارای دو شناسنامه هست که در شناسنامه اول نام مادرم و در شناسنامه دوم نام فرد دیگری به عنوان همسر نوشته شده است در این صورت هر دو از حقوق یکسانی برخوردارند اینطور نیست که یکی از شناسنامه ها باطل باشد؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر هر دو عقد دائم باشند از حقوق مساوی برخوردارند

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر هر دو به عنوان زوجه حق وحقوقی یکسان دارند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

بله هر دو زوجه به صورت مساوی حق خواهند داشت
و هر کدام 1/16 ارث خواهند برد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود اگر قانونا اقدام کرده باشد هردو حقوق منحصر خود را دارند
چه دلایلی دارید؟

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

خیر اگر چنین باشد هر دو زن از حقوقی برخوردارند و قابل وصول است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

شما باید ابتدا از طریق ثبت احوال پیگیری کنید که آیا این دو شناسنامه وجود خارجی دارد یا خیر اگر وجود داشته باشد و هر دو زوجه عقل رسمی و دایم پدر شما باشند هر دو زوجه ایشان محسوب می شوند و از حقوق مهریه ماترک ارث و سایر حقوق مالی بهره مند خواهند شد