مشاوره حقوقی رایگان - سوال حقوقی

با سلام و درود
من از شخصی به جرم افترا زدن به خودم شکایت کردم و ایشان وکیل گرفت در یک جلسه تبرعه شد بعد وکیلش دادخواست هزینه دادرسی 20میلیونی داد وشورا منو به 800تومان هزینه محکوم کرد ولی وکیلش اعتراض کرد میگه نه 20میلیون شده الان پرونده رفته دادگاه ایا امکان داره من به 20محکوم بشم البته ایشان فقط یک جلسه اومد و مبلغ 500تومان تمبر باطل کرد

پاسخ ها :

محسن دولّو

جناب آقای محسن دولّو :

سلام. خسارات دادرسی شامل حق الوکاله وکیل هزینه دادرسی است. حق الوکاله طبق تعرفه است و به احتمال خیلی زیاد حداکثر برای این مورد 500 تومن در وکالتنامه ش زده. هزینه دادرسی هم که شما از جیب خودتان دادید. همان 800 تومن نهایت مبلغ است. تمبر هم 500 نیست حداکثر 50 است د راین مورد.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

بستگی به محتویات پرونده و نحوه دفاع شما دارد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اعتراض نامبرده نتیجه ای نخواهد داشت

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

خیر و تجدیدنظرخواهی ایشان رد خواهد شد و شما به همان 800 هزار تومان محکوم خواهید شد و

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود احتمال محکومیت تا سقف تعرفه امکان پذیر است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر معمولا همان میزان تایید میشود

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بستگی به نحوه دفاعیات طرفین در جلسه رسیدگی دارد