مشاوره حقوقی رایگان - حکم ورود به شکایت صادر شد

با سلام، من در کمیسیون 121 ناجا به تنزیل دايم یک درجه محکوم شدم، از طریق دیوان شکایت کردم که دیوان حکم ورود به شکایت صادر کرد و الان پرونده رفته اجراي احکام،متاسفانه دیوان در رای مشخص نکرده که چه تصمیمی در مورد تنبیه من باید گرفته گرفته بشه، یعنی کلا لغو بشه يا اینکه تخفیف بدن و فقط حکم به ورود شکایت داده، ميخواستم بدونم معنی این چيه؟ آیا ناجا ميتونه همون تنزل دايم درجه رو اعمال کنه؟يا بايد تخفیف قايل بشه و تنبیه رو کم کنه؟

پاسخ ها :

محسن دولّو

جناب آقای محسن دولّو :

سلام. در مورد تنزیل یا ترفیع درجه قوانین خاص خودشان را دارند که وکلا اطلاع دقیقی ندارند.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید از ارگان مربوطه پیگیری کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام ظاهرا شما دادخواست خود را
به صورت اشتباه و ناقص مطرح کرده اید و

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

ممکن است همان رای دوباره تایید شود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام و ادب و احترام در خصوص سوال شما عرض کنم، جهت اظهارنظر بهتر ، بررسی کامل موضوع و مستندات ضروری است