مشاوره حقوقی رایگان - معبر در زمین شخصی

با سلام و احترام
اینجانب در روستا یک زمین 300متری خریداری کردم
مدتی بعد برای اخذ پروانه ساخت به بنیاد مراجعه نمود. کارشناس بنیاد پس از حضور در روستا و نقشه برداری اطلاع داد که بر روی زمین شما معبر قرار گرفته و تنها 40متر از زمین شما باقی میماند.
سوال من این است که آیا برای جلوگیری از ضایع شدن حق و حقوق این جانب راهی وجود دارد؟
و اگر به عبور معبر اعتراض کنم تاثیری دارد؟
لطفا راهنمایی کنید برای دفاع از حق و حقوق خود به کجا مراجعه کنم ؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله اگر زمین شما ، طبق طرح تفضیلی جامع روستا ، جز راه عبور قرار بگیرد شما میتوانید درخواست مطالبه ثمن زمین را نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر حق عبور برای بقیه متصرفین در زمین شما وجود نداشته باشد میتوانید علیه انها دادخواست تصرف عدوانی و ممانعت از حق و مزاحمت ملکی دهید که طبق اصول خود قابل اثبات میباشد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود باید قیمت زمین که در طرح قرار گرفته به شما پرداخت گردد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله شما میتوانید بابت غیر قابل انتفاع شدن زمین خود شکایت کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

اگر از زمین شما متراژی کم بشود باشد قیمت یا زمین بدهند

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر زمین شما واقعا در طرح قرار گرفته میتوانید وجه آن را مطالبه کنید