مشاوره حقوقی رایگان - طلاق با وکالت

سلام. من دادخواست طلاق با وکالت دادم توی وکالتم همسرم حق تجدیدنظر و فرجام خواهی روازخودش سلب کرده وبااینکه ابلاغیه هارودیده اماتوجلسات دادگاه اصلا حاضر نشد و فقط به داورش گفته باطلاق مخالفه حالاهم قاضی گفتن رای که بدن باید ببینه همسرم اعتراض میکنه به رای یان خواستم بپرسم اگه همسرم اعتراض کنه بعدازچن روزازابلاغ رای اول رای قطعی صادرمیشه متشکرم

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود برای‌ زوجه جای نگرانی نیست متن وکالتنامه حائز اهمیت است

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

اولا راه خودتان را دور کرده اید. با وکالت در طلاقی که داشتید می توانستید با مراجعه به یک وکیل دادگستری ، طلاق توافقی مطرح می کردید که خیلی سریع تر انجام می‌شد.
علی ایحال بعد از صدور رای زوج مي تواند اعتراض کند و بعد از اعتراض پرونده به دادگاه تجدید نظر فرستاده می‌شود. در آنجا زمان قابل پیش بینی نیست. معمولا چند ماه طول می‌کشد.

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام رای دادگاه ظرف مدت 20 روز قابل اعتراض است است و با خاتمه 20 روز مزبور قطعی می‌شود شما می توانید با استفاده از وکالت حق اعتراض را ساقط کنیم

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

سلام
چون باتوجه به وکالت نامه حق تجدیدنظر و فرجام را ساقط کرده پس جای نگرانی نیست

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر اعتراض کنه در دادگاه تجدید نظر دوباره بررسی میشود

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

اگر حق تجدیدنظر و فرجام سلب شده باشدقطعی است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

اگر از خود سلب کرده باشد طبق وکالت اقدام می شود